martes, 29 de noviembre de 2011

Reflexions II

La veritat es que estar fent les pràctiques em dona l'opció de poder entendre el treball i les tasques que desenvolupa un psicopedagog en el seu context real. Entendre totes les dificultats en l'entendiment entre els professionals, els recursos de que disposa el centre i el treball col.laboratiu són els punts que ens han ensenyat des de la teoria que estàn presents en la pràctica educativa.
Fer un anàlisis dels punts febles i les fortaleses sembla una bona eina per a poder resoldre dubtes i aspectes complicats en el dia a dia del treball i, en aquest moment en que l'enunciat de la PAC 3 està en l'aire és una bona oportunitat per a poder entendre aquests punts fonamentals tant en la teoría com en la pràctica.
El practicum I esta acabant i quasi no m'ha donat temps a res (per sort i si ho aproven des de la UOC podre fer el pII en el mateix centre) necessite una continuïtat que me la donara el seguiment fins a la finalització del scurs acadèmic en el mateix centre educatiu.
Espere poder deixar-vos materials i recursos interessants (a mesura que tinga la memòria enllestida anire penjant-los açi) ja que entre tots i totes ens ajudem a desenvolupar un tasca meravellosa!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario