sábado, 19 de noviembre de 2011

Entrevistes

Un altre punt molt important en la tasca de psicopedagog és el de les entrevistes amb els alumnes, la familia, professionals externs i professors i especialistes del propi centre de treball. Com que jo no estic present en les diferents entrevistes organitzades amb la titular del Gabinet Autoritzat i el Departament d'Orientació hem acostumat a comentar les més interessants (ja siga per el tema a tractar, o la resposta obtinguda per part de l'entrevistat) i he pogut fer diferents reflexions/conclusions:

Alumnes
No es pot treballar de la mateixa manera amb els alumnes, alguns es deixen i s'obrin al teu treball per a rebre tot el reforç necessari i d'altres es tanquen d'una manera que no pots fer res amb ells. per als dos casos: paciència.

Professionals/professors del centre
En molts casos tenen la seguretat que amb els casos més conflictius escolaritzats en un centre ordinari el psicopedagog no fa l'esforç suficient amb ells i amb els pares.

Professionals externs
Aquestos tenen un criteri propi i invariable ja que no disposen del context educatiu on es desenvolupa l'alumne amb problemes

Familiars dels Alumnes
Hem arribat a la conclusió de que avui en dia els pares i mares ja no apliquen el sentit comú amb els seus fills, arriben a la sobreprotecció i els fan en gran mesura dependents d'ells, no fan gens de cas dels consells i prescripcions dels professionals del centre educatiu que hi intervenen amb ells.

He arribat a la conclusió de que els centres educatius hande tindre una aula de PT per als pares.
Què penseu???

No hay comentarios:

Publicar un comentario