sábado, 17 de marzo de 2012

València en Falles i Practicum II

València immersa en la seva festa gran: Les Falles! Nens i nenes han cremat els seus monuments escolars i es troben ara gaudint amb els seus amics i familiars dels moments tan divertits i bonicos que ens ofereix la Festa gran de València.

Un cop lliurat la primera activitat d'avaluació continua: El Pla de Treball, done per iniciat el meu Practicum II: La propera setmana i amb resaca fallera, tornaré a les aules on havia deixat el meu primer practicum.

Vos convide a tots i totes a donar-li un cop d'ull a aquest Blog per a seguir el meu desenvolupament d'aquesta assignatura, les reflexions, anàlisi i alguns pensaments personals sobre les tasques de la nostra futura professió.

Parlem!!

2 comentarios:

  1. Hola Mary comencem el treball del Diari!
    Veig que penses continuar amb el bloc del Pràcticum I, d'acord cap problema.

    Pots aprofitar aquest semestre per conèixer millor l'aplicació de blogger i anar provant altres aplicacions diferents a les que ja tens. És convenient en acabar un post, donar-li una etiqueta així al menú de la dreta apareixeran classificades per categories a més a més de l'arxiu cronològic com el tens en aquest moment.

    Ànim i bon treball!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies per les teves recomanacions: així ho faré!!!

      Ara a disfrutar del practicum presencial i a intentar reflectir açi totes les esperiències que estic vivient en el centre educatiu (que són moltes i enriquidores)

      A treballar!!!

      Eliminar